вівторок, 09 жовтня 2012 01:59

Королевська сподівається, що в "Ударі" і "Батьківщині" вистачить здорового глузду домовитися по округам

Королевська сподівається, що в "Ударі" і "Батьківщині" вистачить здорового глузду домовитися по округам
Наталія Королевська готова пожертвувати своїми кандидатами. Фото: www.vsim.ua

Лідер партії "Україна – вперед!" Наталія Королевська закликала Об'єднану опозицію "Батьківщина" і партію Віталія Кличка "Удар" визначити єдиних кандидатів по всім округам.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу ICTV.

"Я днів 10 тому звернулася до Віталія Кличка і до Арсенія Яценюка з тим, що сьогодні на нас лежить колосальна відповідальність і  ситуацію в країні можна змінити у тому випадку, якщо демократичні сили переможуть на виборах, і  якщо ми Партію регіонів і уряд відправимо у відставку вже у жовтні місяці. А для того, щоби перемогти на виборах, треба об'єднати зусилля, відкинути амбіції, емоції і боротьбу тільки за себе", - підкреслила вона.

Королевська додала: "Для цього потрібно в  кожному окрузі визначити єдиного демократичного кандидата, для цього потрібно захистити голоси у виборчих комісіях. І тоді є можливість перемогти на цих виборів".

Політик розповіла, що наразі партія "Україна-вперед!" висунула 100 кандидатів на мажоритарних округах, 225 висунула партія "Удар" і 225 – "Батьківщина".

"Усього 225 округів. І має бути 225 кандидатів. І тоді має бути перемога на цих виборах. У нас немає тих особистостей, якими ми не пожертвуємо заради того, щоби Партію регіонів відправити у відставку і перемогти на цих виборах. Ми повністю готові до того, щоби добитися перемоги в жовтні і ми цього доб'ємося. Я впевнена, що вистачить здорового глузду і в "Ударі", і в "Батьківщині", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Королевська сподівається, що в "Ударі" і "Батьківщині" вистачить здорового глузду домовитися по округам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі