четвер, 18 липня 2019 05:52

Конгрес США заблокував процедуру імпічменту Трампа

Конгрес США заблокував процедуру імпічменту Трампа
Процедуру імпічменту Трампа заблокували. Фото: РБК

Палата представників Конгресу Сполучених Штатів заблокувала початок процедури відсторонення американського президента Дональда Трампа з посади.

За блокування ініціативи проголосували 332 конгресмени, проти - 95, один утримався, повідомляє телеканал C-Span.

Трамп уже прокоментував дане голосування. Він написав у своєму Twitter, що не бажав би пережити подібне будь-якому іншому президентові.

"Імпічмент вашого президента, який очолював найбільший економічний бум в історії нашої країни, кращі показники роботи, найбільше зниження податків, відновлення збройних сил і багато іншого, тепер закінчився. Цього ніколи не повинно статися з іншим президентом Сполучених Штатів знову", - написав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Time оголосив рейтинг найвпливовіших людей світу

Імпічмент Трампа ініціював конгресмен Ел Грін від штату Техас, який представляє Демократичну партію. Конгресмен пропонував почати процедуру імпічменту після того, як американський президент некоректно висловився на адресу кількох жінок з прогресивного крила Демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Конгрес США заблокував процедуру імпічменту Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі