середа, 30 березня 2011 09:51

Комуністи пообіцяли через ВР заборонити націоналізм

Комуністи пообіцяли через ВР заборонити націоналізм

Народний депутат від Компартії Микола Кравченко обіцяє просунути у Верховній Раді питання "заборони націоналістичної діяльності".

Зокрема, як повідомила прес-служба КПУ, Кравченко вважає, що звернення Донецької облради до Верховної Ради з ініціативою розгляду закону про заборону діяльності націоналістичних організацій є "правильним та актуальним".

"Як це не дивно, але Донецька область чомусь обрана в якості центру відродження неонацизму. Націоналісти намагаються проводити свої заходи саме тут. На жаль, влада належним чином не реагує на цю небезпеку. Вона думає, що це пройде повз них", - зазначив комуніст.

За словами народного депутата, у Донецькій області відбувалися факельні ходи націоналістів, які, окрім того, ще й "розгорнули боротьбу з пам'ятниками радянської доби".

"Саме тому депутати-комуністи у Донецькій облраді виступили зі зверненням до Верховної Ради з пропозицією ухвалити закон про заборону націоналістичної діяльності. На пленарному тижні я в обов'язковому порядку виступлю з трибуни Верховної Ради з тим, щоб звернути увагу на дане питання та проінформувати про відповідне рішення Донецької обласної ради", - додав Кравченко.

Нагадаємо, Донецька обласна рада прийняла звернення до Верховної Ради, в якому наполягає ухвалити закон, який забороняє націоналістичну діяльність в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи пообіцяли через ВР заборонити націоналізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі