пʼятниця, 14 жовтня 2011 16:05

Комуністи на "антифашистській" акції вірять, що ідеї СРСР ще живі

Комуністи на "антифашистській" акції вірять, що ідеї СРСР ще живі

Біля пам'ятника Леніну на Бесарабській площі відкрили народний мікрофон, присвячений єдиному дню "антифашистських" дій.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Протестна акція зібрала під пам'ятником Леніну кілька сотень людей. Вони тримають прапори КПУ, організації "Червона Волинь" та прапори із зображенням Че Гевари.

Також учасники мітингу тримають у руках таблички: "Не забудем. Не простим" та "Остановим современных фашистов".

Відкрив народний мікрофон завідуючий іделогічним відділом КПУ Володимир Пустовойтов. Він зазначив: "Сьогодні ми продовжуємо протестну акцію на знак того, що бандерівці вирішили спаплюжити свято Покрова своїм маршем".

Виступаючі розповіли, що аналогічні акції зараз проходять різними містами України. Зокрема, один із активістів повідомив, що акції у Луганську та Донецьку підтримало казачество.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери про марш УПА: "розстріляти треба цю фашистську мразь із автоматів"

Перед мітингувальниками виступив голова антифашистського комітету України Георгій Буйко: "Коли всі недобитки будуть намагатися прорватися на центральну вулицю України — Хрещатик, ми маємо сказати своє рішуче "Ні!".

Один із мітингувальників зазначив: "Я бачу тут багато молодих облич. Якщо молодь підтримує тут ліві ідеї, то Радянський Союз та ідеї комунізму ще не померли і можуть відродитися".

На виході з переходу біля пам'ятника Леніну стоять два міліціонери та не пропускають тих, хто їм здається схожим на представників націоналістичних сил. Так вони не пустили чотирьох хлопців років 20, які спілкувалися українською. Міліціонери порадили юнакам обходити мітинг тротуаром.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи на "антифашистській" акції вірять, що ідеї СРСР ще живі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі