середа, 25 червня 2008 13:33

Комуністи голосуватимуть за відставку уряду

Якщо БЮТ не заблокує трибуну, Рада може встигнути розглянути постанову щодо вираження недовіри уряду.

Про це заявив народний депутат України від Компартії Спірідон Кілінкаров.

За його словами, позиція КПУ щодо відставки уряду Тимошенко відома, і вона не залежить від Партії регіонів, яка також виступає за його відставку.

На питання, чи встигнуть депутати проголосувати за цю постанову до того, як Рада піде на літні канікули, політик відповів, що все залежатиме від кількох чинників: чи буде Рада працювати до того, як піде на канікули, чи будуть бютівці блокувати трибуну парламенту, чи винесуть на голосування проект постанови щодо висловлення недовіри уряду.

"Як на мене, є незаперечна річ - коаліції немає. Можна говорити, що вона є, але це тільки пусті розмови. Єдине голосування всіма членами коаліції в парламенті було легітимне, коли голосували за обрання Тимошенко прем"єр-міністром. І сьогодні після виходу цих депутатів (а я впевнений, що після них ще буде вихід близько десяти осіб), для мене це очевидно і зрозуміло - коаліція померла. Все", - підсумував Спірідон Кілінкаров.

Нагадаємо, фракція Партії регіонів внесла до Верховної Ради проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів. Якщо його підтримають більшість депутатів, уряд Юлії Тимошенко буде відправлений у відставку.

У керівництві фракції Партії регіонів упевнені, що резолюція буде підтримана щонайменше 226 народними депутатами, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи голосуватимуть за відставку уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі