пʼятниця, 03 жовтня 2014 16:15

Коломойський робить крок до розриву відносин з Порошенком - політолог

Коломойський робить крок до розриву відносин з Порошенком - політолог
УНІАН

Підтверджуючи на словах своє потрійне громадянство, голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський діє на випередження можливому звільненню.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Петро Олещук.

За словами експерта, заява Коломойського є "викликом" президенту.

"Подібна поведінка є своєрідним викликом по відношенню до президента. Важко сказати, які в них зараз складаються відносини. Але можна припускати, що вони досить непрості", - зазначив експерт.

Політолог вважає, що у цій ситуації президент постав перед вибором звільнення теперішнього голови Дніпропетровської ОДА.

"Порошенко перебуває перед вибором у цій ситуації: звільняти, не звільняти. Не звільниш - є підстави для закидів і звинувачень. А звільниш, це буде чудова можливість для подальших заяв про політичний тиск, політичні мотиви і для заробітку політичного капіталу", - пояснив Олещук.

На думку експерта, Коломойський грає на випередження.

"Схоже на те, що Коломойський подібним епатажем робить перший крок до розриву стосунків з Порошенком і в подальшому це може використати для своїх політичних цілей. Цілком ймовірно, що він вже знає про ухвалення рішення, до прикладу, про його відставку. Таким чином він грає на випередження", - резюмував політолог.

Нагадаємо, що Ігор Коломойський зізнався, що крім українського громадянства має ще паспорти Ізраїля й Кіпру.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський робить крок до розриву відносин з Порошенком - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі