середа, 01 серпня 2018 11:56

Колишня прес-секретар Януковича знайшла роботу в одного з політиків

Колишня прес-секретар Януковича знайшла роботу в одного з політиків
Колишня речниця Віктора Януковича Дарка Чепак тепер працюэ на Олега Ляшка - ЗМІ. Фото: tsn.ua

Колишня прес-секретар президента-утікача Віктора Януковича Дарка Чепак працює у виборчому штабі голови Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це йдеться в публікації на "Українська правда"

У неї підписаний контракт не з Радикальною партією, а з холдингом олігарха Ріната Ахметова СКМ, вказує ЗМІ. У штабі Ляшка Чепак виконує функцію медіа-менеджера. Зокрема, курує Facebook і Youtube-напрямок, а також пропонує власні стратегії реклами для виборів.

"Дарці металурги не довіряють. Якось вона прийшла та почала втирати всім про Google analytics. Уяви, як мужики дивилися на нею з недовірою, насупивши брови", – розповідає один із співрозмовників, який працює у штабі.

У коментарі Чепак чіткої відповіді не дала:

"Агенція, яку я представляю (уточнення про назву агенції співрозмовниця проігнорувала), надає послуги та консультації у сфері комунікаційної політики. Ми співпрацюємо з кількома незалежними клієнтами, і я не вповноважена заявляти про деталі нашої співпраці. Разом із тим, ми готуємо серію публічних соціальних проектів, і я буду рада повідомити вам про них восени".

Штаб головного "радикала" очолює колишній директор Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Юрій Зінченко.

До виборчих нарад залучені нардеп Андрій Лозовий, прес-секретар партії Вероніка Яковлева та режисер Марк Гресь, пише ЗМІ.

Лозовий допомагає у питаннях креативу та зовнішньої реклами. Як приклад ідей депутата співрозмовники наводять похід Ляшка у метро, де він проїхався у вагоні та поспілкувався на камеру з людьми про підняття тарифів на проїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партією Ляшка керує кадр Ахметова, який підписував меморандум із бойовиками - ЗМІ

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Раніше ЗМІ повідомляли, що мати лідера Радикальної партії Любов Ляшко оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 "квадратів" і 14-метрове паркомісце на столичному Печерську.

Зараз ви читаєте новину «Колишня прес-секретар Януковича знайшла роботу в одного з політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі