четвер, 10 березня 2022 13:48

"Колись, сподіваюся, така необхідність виникне" - Лавров про самміт Путіна із Зеленським

"Колись, сподіваюся, така необхідність виникне" - Лавров про самміт Путіна із Зеленським
Лавров зробив заяву про ймовірність зустрічі Путіна та Зеленського Фото: скрін з відео

У МЗС РФ "сподіваються на необхідність зустрічі" президента РФ Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським.

Відео заяви міністра закордонних справ країни-окупанта Сергія Лаврова після переговорів з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою в Анкарі опублікував Телеграм-канал "Риа новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я не буде: завершилися переговори Кулеби та Лаврова

"Сьогодні підтвердили, що президент Путін не відмовляється від зустрічі з президентом Зеленським. І можливо колись, я сподіваюся, така небхідність виникне. Та для цього треба провести підготовчу роботу, яка йде по білоруському треку. Три раунди відбулися. Наші гранично конкретні пропозиції взяті українською стороною в роботу. І вона нам обіцяла гранично конкретні відповіді. Ми чекаємо", - сказав Лавров.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Колись, сподіваюся, така необхідність виникне" - Лавров про самміт Путіна із Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі