пʼятниця, 15 травня 2009 09:39

Колесніков зчепився з Симоненком через Луценка

Колесніков зчепився з Симоненком через Луценка

Однією з причин того, що голосування у Верховній Раді за відставку Луценка, навіть у разі його проведення, не буде зараз результативним, є позиція фракції комуністів. КПУ категорично відмовляється голосувати за відставку, пише Сегодня.

Справа в тому, що одним із заступників нинішнього глави МВС є Василь Мармазов - син депутата-комуніста Євгена Мармазова. Позиція КПУ навіть призвела до конфлікту між Петром Симоненком і одним з лідерів Партії регіонів Борисом Колесніковим.

Як нам повідомив джерело у фракції ПР, трапилося це під час проведення Погоджувальної ради в серед, 14 травня.

"Після того, як присутні почали з"ясовувати позицію фракцій по голосуванню за відставку Луценка, Симоненко заявив, що голосувати за неї не буде і що ситуація навколо міністра - це боротьба олігархічних кланів. На це Борис Вікторович кинув Петру Миколайовичеві, що знає тільки два олігархічні клани в Україні: колегію МВС і частину фракції КПУ, а найголовнішим олігархом є сам Симоненко. А потім додав: "Після кризи наша партія саме до вас звернеться за грошима на вибори".

Після цього Колісників поцікавився, навіщо комуністи вимагають страти за хабарі, якщо у разі її введення їх розстріляють першими. Симоненко був оскаженілий", - розповів нам представник фракції ПР.

Але, на думку деяких депутатов-бютівців, ситуація з відставкою Луценка не така критична для регіоналів, які є її ініціаторами.

"Ви ж знаєте, як багато у нас у фракції парламентаріїв, яким Юрій Віталійович стоїть упоперек горла. Та і у комуністів не така вже і монолітна фракція. Якби регіонали знайшли, так би мовити, підхід до деяких депутатів з коаліції, то вони спокійно б зібрали голоси для відставки", - сказав один з бютівців.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Колесніков зчепився з Симоненком через Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі