середа, 16 вересня 2009 16:46

Колесніков вважає, що Кисельов став "жертвою інтриг"

Колесніков вважає, що Кисельов став "жертвою інтриг"
Народний депутат України Василь Кисельов (фракція Партії регіонів) став "жертвою інтриг" опонентів партії.

Про це заявив на прес-конференції народний депутат Борис Колесніков, який входить до керівних органів Партії регіонів.

Він підтвердив, що інформація про рішення президії політради Партії регіонів про виключення Кисельова з лав партії "на 100% достовірна".

За його словами, "на жаль, Василь Олексійович, який зробив величезний внесок у становлення Партії регіонів у Криму, став жертвою інтриг наших опонентів". Колесніков додав, що йдеться "про змішування своїх особистих інтересів з інтересами партійними".

Як повідомив Колесніков, за тиждень до прибуття нового керівника кримської міліції Геннадія Москаля Кисельова викликали в міліцію і говорили про те, що на нього готується замах і що вони шукають кілера.

Колесніков наголосив, що "ми звертатимемося до Генеральної прокуратури з цього питання". За його словами, "дуже дивний вигляд має ситуація, що правоохоронні органи говорять про можливість замаху, оскільки при цьому вони повинні негайно підключити СБУ, дати охорону Кисельову і заарештувати замовника, а не говорити про це Василю Олексійовичеві, знаючи його емоційний характер". "Я думаю, що суспільство скоро дізнається, яка провокація готувалася залишками помаранчевих сил проти Партії регіонів у Криму", - додав Колесніков.

Відповідаючи на запитання, чи буде рішення фракції про виключення Кисельова з її складу, Колесніков сказав: "Я думаю, ми обговоримо це на політраді партії".

За його словами, у разі виключення Кисельова з фракції Партія регіонів "втратить один голос, але нас це не зупиняє". "Для нас важлива якість команди, а не кількість", - додав Колесніков, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков вважає, що Кисельов став "жертвою інтриг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі