вівторок, 19 лютого 2013 12:55

"Колесніченко - с**а": Москаль відповів "регіоналу" "дружнім шаржем" за ксенофобію

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль виготовив футболку із написами "Колесніченко-с**а",  "Порву за українську мову" та  власним фото із автоматом. Нардеп пояснив, що словом "сука" він охарактеризував поведінку "регіонала" Колесніченка — він як злодій, який "зсучився" і почав співпрацювати із режимом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко хоче заборонити назви "жид", "хохол" і "москаль"

"Класна футболка. Це — моя відповідь шовіністу, ксенофобу, українофобу пану Колесніченку на всі- всі його дії. На те, що він хоче заборонити усе українське: заборонити, щоб виступали за свободу Павліченків, щоб ми не вішали різні банери Бандери та Шухевича. Якась в нього фобія до України та до всього українського", - дивується депутат.

Автор: Фото: Facebook
 

Він також пояснює походження слова, яким охарактеризував на футболці Колесніченка.

"Сука — це слово на їхньому блатному жаргоні. У нас в академіях МВС викладали спеціальну дисципліну по жаргону. Це поняття виникло у 30-их роках. Раніше були лише злодії, якими фактично не могли управляти МВД та адміністрація. І була команда товаріша Сталіна: частину злодіїв  вербувати, щоб вони переходили на співробітництво із адміністрацією. Тобто людину, яка перейшла на співробітництво з режимом, називали зсучившоюся. А просто - сукою. Я виходжу із цієї термінології. Коли була якась колонія, то питали чи це колонія злодіїв у законі, чи зсучившихся. Між ними йшла неоголошена війна, антагонізм. Так і ми із зсучившимися - не можем жити нормально. Тільки в боротьбі та антагонізмі", - сказав Москаль.

Нардеп наголосив, що Колесніченко — українець за національністю, який народився в українській сім'ї на Черкащині:
"Він народився на батьківщині Тараса Григоровича Шевченка. Але зсучився і пішов на службу до "донецьких".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" Мірошниченко пропонує вигнати з України літератора Павла Мовчана за любов до Ізраїлю

Москаль додав: "Як з неадекватними людьми можна розмовляти? По-українськи він каже, що не розуміє. Я можу і по-російськи йому пояснити. Але краще так, я називаю це — дружній шарж".

Москаль розповів, що зробити таку футболку — його  власна ідея. "Виготовив лише одну футболку. Сама футболка коштувала близько 100 гривень і ще 200 чи 150,  чи скільки взяли за друк. Разом 250 гривень вийшло. Я в ній прийшов в Раду, багато хто бачив, сміялися, звичайно. Я ж не буду в Раді перевдягатися, щоб мене як Шуфрича з голим торсом фотографували. Я Парубія попросив, щоб мене у ній сфотографував. Він любить усе фотографувати, а потім поставить у свій інтернет. Так воно вже й розлетілося. У нас таке йде краще, ніж інфляція, ніж курс долара", - сказав він.

Нардеп повідомив, що носитиме футболку на засідання парламенту та інші українські зібрання, зокрема, фестивалі.

Зараз ви читаєте новину «"Колесніченко - с**а": Москаль відповів "регіоналу" "дружнім шаржем" за ксенофобію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі