понеділок, 05 листопада 2012 20:10

Колесніченко розповів, як опозиція закидала його "спамом"

Колесніченко розповів, як опозиція закидала його "спамом"
Вадим Колесніченко: У мене взагалі в окрузі проблем не було. Фото: liga.net

Об'єднана опозиція пред'явила більше 1200 заяв зі скаргами щодо порушень виборчого законодавства на окрузі №225 у Севастополі.

Про це розповів народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі "Ера-FM".

"У мене взагалі в окрузі проблем не було (Колесніченко балотувався в цьому окрузі - Gazeta.ua), за винятком того, що накидали за час виборчої кампанії боле 1200 скарг і заяв представники "Свободи", "Батьківщини" - Об'єднаної опозиції. Цей так званий спам, який нічим не вирішився", - сказав він.

За його словами, "неприємності" були і з боку УДАРу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна до 5 листопада зібрала 42 мільйони тонн зерна з 94% площ

"Представники УДАРу хотіли заблокувати одну дільничну комісію. Тому що спочатку її голова блокував ухвалення присяги. Його потім відсторонили від посади. Два місяці комісія працювала, і за два дні до виборів він з'явився і заявив, що він голова, і мало не влаштовував розбірки. В іншій комісії представник УДАРу напередодні голосування просто зник з ключами, талонами на бензин і грошима для членів виборчої комісії", - зазначив Колесніченко.

При цьому політик заявив, що не мав жодного представника серед членів виборчої комісії.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко розповів, як опозиція закидала його "спамом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі