вівторок, 03 грудня 2013 10:14

Колесніченко на сцені біля ВР розказує, як арматурами побили сотні "беркутівців"

Колесніченко на сцені біля ВР розказує, як арматурами побили сотні "беркутівців"
Вадим Колесніченко. Фото: korrespondent.net

Щойно на сцену Партії регіонів, яку встановили зранку біля Верховної Ради вийшов нардеп Вадим Колесніченко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Регіонал" зі сцени повідомив, що вони оголошують безстрокову акцію на підтримку президента Віктора Януковича. Після чого він обізвав активістів свободи "фашистами".

"Ці найомні молодики бажають здійснити державний переворот. Фашизм не пройде, Київ це не столиця опозиції, це столиця держави", - сказав Колесніченко зі сцени. Після цього він поскаржився, що молодики під час мітингів арматурою побили сотні "беркутівців". Весь виступ "регіонала" засвистали люди у Маріїнському парку.

Наразі їх близько 2-3 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Радою одразу два мітинги, будівлю блокує тисячна армія "беркуту"

Варто зазначити, що більшість людей стоять без партійної символіки. Під час виступу Колесніченка люди скандували "Ганьба", "Зека геть".

Нагадаємо, під Верховною Радою з 6 ранку встановили сцену і пізніше тут почався мітинг Партії регіонів. Мітингувальники від опозиції розмістилися у Маріїнському парку. Будівлю парламенту охороняють близько тисячі правоохоронців. Нардепи до будівлі Ради заходили через боковий вхід.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко на сцені біля ВР розказує, як арматурами побили сотні "беркутівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі