понеділок, 11 лютого 2013 06:51

Княжицький розповів, як Хорошковський у Каннах влаштував на пляжі небачену "феєрію"

Княжицький розповів, як Хорошковський у Каннах влаштував на пляжі небачену "феєрію"
Фото: tvi.ua

Колишній власник телеканалу "Інтер" Валерій Хорошковський влаштував свого часу у Каннах найбільшу за історію цього міста вечірку на пляжі.

Про це в ефірі телеканалу ТВі розповів народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Микола Княжицький.

"Валерій Іванович Хорошковський, який продав канал "Інтер", коли він тільки його придбав, поїхав у місто Канни, куди приїжджають усі телекомпанії світу купувати різні фільми, продукт. Він влаштував там найбільшу за історію цього міста вечірку на пляжі, на якій були ЕнБіСі, ЕйБіСі, Фокс", - зазначив Княжицький.

За його словами, там було організовано найбільший феєрверк і найголосніший концерт, які коли-небудь бачило це місто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський образився на владу і ще заявить про себе

"Очевидно, що і тоді наш рекламний ринок був набагато менший. Очевидно, що це було демонстрацією для продавців, яку зробив Валерій Іванович Хорошковський – йому це не для ринку потрібно. Усі приходять і кажуть: "Ми такі бідні, у нас маленький ринок, будь ласка, продайте нам фільм дешевше". А українці прийшли і закатали найбільший банкет, який бачили Канни за всю свою історію", - пояснив нардеп.

На його думку, така поведінка українських медіавласників діє проти ринку, й підвищує ціни у багато разів.

"Для наших олігархів медіа – це не ринок. Вони витрачають набагато більше, щоби політично через медіа впливати на мізки. Вони не хочуть на цьому заробляти", – заявив Княжицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко, Луценко, "васильківські терористи" - Княжицький перерахував безчинства влади

На переконання парламентарія, коли суспільство і журналісти своєю позицією заборонять медіавласникам впливати на свідомість глядачів, тоді вистачить нашого ринку для виробництва української продукції і серіалів.

"Так, українські актори будуть заробляти менше, на жаль, ніж російські чи американські, – сказав Княжицький. – Але вони будуть заробляти, зніматимуть серіали, і з'явиться ринок. Треба просто припинити, щоби медіа були інструментом політики".

Зараз ви читаєте новину «Княжицький розповів, як Хорошковський у Каннах влаштував на пляжі небачену "феєрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі