вівторок, 11 вересня 2007 10:38

Книгу про людей Януковича презентують у Львові

Книгу про людей Януковича презентують у Львові
14 вересня на Львівському форумі видавців відбудеться презентація книги київського журналіста Сергія Руденка "Вся прем"єрська рать. Оточення Віктора Януковича: від А до Я."

У книзі представлені досьє на 22 політиків, які оточують Віктора Януковича. Зокрема, у виданні представлені портрети Миколи Азарова, Раїси Богатирьової, Василя Горбаля, Едуарда Прутніка, Андрія Клюєва, Тараса Чорновола і багатьох інших.

Це друга робота Сергія Руденка, видана київським видавництвом Саммит-книга. Весною 2007 року вийшла книга "Вся президентська рать: оточення Віктора Ющенка від А до Я". Вона викликала чимало суперечок і дискусій, як серед політиків, так і серед читачів.

Проте, "Вся президентська рать" виявилася комерційно успішним проектом. Книга потрапила в першу п"ятірку книжного хіт-параду Книжника-ревью і була високо оцінена на XX Московській міжнародній книжковій виставці, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Книгу про людей Януковича презентують у Львові ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі