четвер, 13 січня 2011 14:33

Клюєв пророкує більше 100 млрд. грн. інвестицій за рік

Клюєв пророкує більше 100 млрд. грн. інвестицій за рік

За оцінками уряду, у 2011 році в економіку Україні буде залучено понад 100 млрд. грн. інвестиційних коштів. Про це заявив Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі України Андрій Клюєв.

Як повідомляє прес-служба Клюєва, чиновник представив нового керівника Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва.

За словами міністра, перед збільшеним агентством, яке було створене на базі Держагентства з інвестицій та розвитку та Держагентства з управління національними проектами, стоять важливі і масштабні завдання. Зокрема, Клюєв уточнив, що найближчим часом має бути підготовлена програма інвестиційно-інноваційної діяльності на поточний рік.

Міністр запевнив, що Кабмін буде співпрацювати з усіма великими платниками податків, яких сьогодні налічується близько 1200. "Вони створюють до 90% національного ВВП, і державні інвестиційні програми повинні враховувати інвестиційні плани великих компаній", сказав перший заступник Азарова.

Він також повідомив, що у планах Кабінету міністрів - активна робота з банківським сектором для поліпшення умов кредитування перспективних і важливих для країни інвестиційних проектів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Клюєв пророкує більше 100 млрд. грн. інвестицій за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі