пʼятниця, 30 березня 2018 18:06

Клімкін відповів на висилку українських дипломатів із РФ

Клімкін відповів на висилку українських дипломатів із РФ
Павло Клімкін назвав нонсеносм дії Росії. Фото: sputniknews.com

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав нонсенсом висилку 13 українських дипломатів із РФ. Так прокоментував дії Москви у Twitter.

"Дзеркальна реакція Росії з висилкою наших дипломатів - це нонсенс. Ми ж не намагалися когось отруїти в Солсбері. Це зробила Росія і отримала відсіч всього цивілізованого світу.

У нас є кому подбати про громадян України в РФ. Працюємо далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія висилає 13 українських дипломатів

30 березня МЗС Російської Федерації вручило представнику України та керівникам дипломатичних місій 22 європейських країн ноти протесту про вислання співробітників дипмісій. Такі дії пояснили відповіддю на оголошення персонами нон грата російських дипломатів у зв'язку зі "справою Скрипаля".

26 березня через отруєння у Великій Британії колишнього агента Росії Сергія Скрипаля Україна ухвалила рішення видворити 13 російських дипломатів. МЗС України проголосило персонами нон грата тринадцять російських дипломатів з Києва, Одеси, Львова та Харкова за діяльність, несумісну з дипломатичним статусом.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін відповів на висилку українських дипломатів із РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі