пʼятниця, 27 вересня 2019 07:27

Клімкін похвалив Зеленського

Клімкін похвалив Зеленського
Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін похвалив президента України Володимира Зеленського за його візит до США. Фото - Обозреватель

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін похвалив президента України Володимира Зеленського за його візит до США.

Вважає, що він із ситуації, яка склалася, вийшов із плюсами.

"На жаль, а може і на щастя, в історії Штатів Україна буде пов'язана з Чорнобилем, з Майданом та з імпічментом. На перспективу це нас затягне в дуже негативну спіраль. Але на сьогодні, я вважаю, що президент Зеленський вийшов з цієї ситуації, крім Європи, без втрат і навіть з плюсами", - сказав Клімкін в програмі "Право на владу" на телеканалі "1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стиль Олени Зеленської підкорив США

Водночас екс-міністр покепкував з обговорень так званої великої мирної угоди щодо Донбасу. Каже, у глобальну угоду з Путіним вірять тільки ідіоти.

У вівторок 24 вересня президент України Володимир Зеленський зустрівся із президентом США Дональдом Трампом. Говорили про анексію Криму, війну на Донбасі та допомогу Україні.

Зараз ви читаєте новину «Клімкін похвалив Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі