неділя, 29 квітня 2012 13:57

"Кличко - єдиний політик, який може пояснити, звідки у нього мільйони" - політолог

"Кличко - єдиний політик, який може пояснити, звідки у нього мільйони" - політолог
Констянтин Матвієнко. Фото: zvestia.com.ua

Єдиним кандидатом від опозиції на посаду київського мера, який здатен перемогти чинного голову КМДА Олександра Попова, є Віталій Кличко. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав політолог Костянтин Матвієнко.

"Кличко виглядає як нове обличчя, хоча вже втретє балотуватиметься на посаду міського голови. За нього голосуватиме молодь, яка сидить в інтернеті, й середній клас. Але Кличко не зможе здолати адміністративний ресурс виконавчої влади. Можливо, буде змушений домовлятися з нею. А виборець Попова - бідні люди, яких у Києві величезна кількість. Завдяки їм двічі перемагав Черновецький", - зауважив він.

За словами Матвієнка, проблемою Кличка є те, що він не бачить, хто поруч із ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обурений продажем "Сяйва" Попов тихцем продав "Знання"

"У січні депутат міськради з його фракції Іван Плачков очолив наглядову раду "Київенерго", яку контролює Рінат Ахметов. Інший депутат Людмила Закревська була головою земельної комісії, коли дерибанили Пущу-Водицю", - додав політолог.

Матвієнко назвав сильні сторони Віталія Кличка:

"Він — успішний спортсмен, світська особа міжнародного масштабу, володіє кількома мовами. Кличко — єдиний український політик, який може пояснити, звідки у нього мільйони доларів, що дає йому самостійність. А до грошей притягуються інші гроші. Кличка охоче фінансуватиме великий бізнес, який завжди "розкладає яйця в різні кошики", - зазначив експерт.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко - єдиний політик, який може пояснити, звідки у нього мільйони" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі