четвер, 01 березня 2012 12:29

Кличко вже готується стати мером Києва

Кличко вже готується стати мером Києва

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко сумнівається, що весною будуть вибори мера Києва, але збирається брати в них участь, тоді, коли їх назначать.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Зараз Партія регіонів з їхніми політтехнологами проводить таку політику, що невідомо, чи вибори взагалі будуть. Якщо вони переконаються, що у них буде достатньо голосів для Попова, то вибори будуть", - сказав Кличко.

Він наголосив, що балотуватиметься і збирається виграти вибори зі своєю комнадою.

"Я хочу переконати людей, що мер — це не особа, яка розуміється на каналізації та рухомому складі тарнспортного ДЕПО. Це людина, яка здатна привести із собою таких фахівців. У нас дуже професійна команда", - підкреслив лідер "Удару".

Кличко розповів, що в разі перемоги з ним буде працювати юрист Валерій Карпунцов, енергетик Іван Плачков та інші.

Зазначимо, що Іван Плачков нещодавно вийшов із пратії "Удар" і став керівником "Київенерго"

"Плачков хоч і пішов в "Київенерго", але він все таки залишається з нами. Він і команда вирішили, щоб Іван Васильович працював на цій посаді, але був політично незаангажованим. Тому він і вийшов з партії. І в разі нашої перемоги на виборах мера Києва, він буде в нашій команді", - розповів політик.

Кличко також заперечив інформацію про те, що він, якщо опозиція не зможе об'єднатися, піде до партії влади.

"Розпорошена опозиція гратиме на руку провладної партію. Я не збираюся до регіоналів", - підкреслив він і наголосив, що його слова перекрутили.

Зараз ви читаєте новину «Кличко вже готується стати мером Києва ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі