четвер, 28 листопада 2013 14:28

Кличко в Литовському сеймі: Євромайдани - "ключовий фактор" для ЄС

Кличко в Литовському сеймі: Євромайдани - "ключовий фактор" для ЄС
Фото: Gazeta.ua

Лідер УДАРу Віталій Кличко сподівається, що завтра Угода про асоціацією з ЄС буде підписана.

Про це він сказав у Литовському сеймі, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Я сподіваюсь що підписання угоди про асоціацію завтра відбудеться", - сказав він.

"Я знаю, що завтра відбудеться зустріч Ангели Меркель і президента Януковича, під час якої будуть обговор всі необхідні для підписання питання", - додав Кличко.

Він висловив думку, що європейські чиновники, приймаючи рішення, не зможуть не врахувати останні події в Україні.

"Думаю, що той тиск який здійснили люди, вийшовши на майдани своїх міст, з ним не можливо не рахуватися і він буде ключовим фактором тут у Вільнюсі", - сказав Кличко.

Віталій Кличко у складі української делегації взяв участь у парламентських слуханнях в Литовському сеймі. Крім того до делегації від України входять нардепи Петро Порошенко і Віталій Калюжний.

Нагадаємо, у Вільнюсі (Литва) в четвер відкрився саміт програми Європейського Союзу "Східне партнерство". На ньому 29 листопада планувалося підписання Угоди про асоціацію України з ЄС, а також зону вільної торгівлі. 21 листопада Кабінет міністрів України прийняв рішення про призупинку підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Кличко в Литовському сеймі: Євромайдани - "ключовий фактор" для ЄС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі