вівторок, 09 листопада 2021 16:58

Кличко розповів, як під час Майдану мало не побився з Януковичем

Кличко розповів, як під час Майдану мало не побився з Януковичем
Мер Києва Віталій Кличко на одній із зустрічей під час Революції гідності мав конфлікт із тодішнім президентом Віктором Януковичем. Фото: dynamo.kiev.ua

Мер Києва Віталій Кличко розповів про конфлікт, який виник на одній із зустрічей під час Революції гідності між ним і тодішнім президентом Віктором Януковичем.

Слова Кличка не сподобалися Януковичу. Він підскочив із крісла та побіг у бік Кличка з кулаками, розповів він в інтерв'ю виданню "Гордон".

"Щодо закінчення демонстрацій жахливий був тиск. Я сказав, що в жодному разі ніхто не розходитиметься. Якісь грубі слова від нього пішли, я парирував. Він підвівся і заходився оббігати стіл. А він такий масивний насправді. Трохи, можливо, нижчий за мене, але ще, думаю, важчий. І я вже думав: якось президента бити не можна", - розповів Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До протистояння з Кличком Зеленський залучив навіть Філатова та Корбана – розслідування британського журналіста

За його словами, Янукович тоді зупинився за кілька метрів від нього і повернувся на місце. А якби заніс руку, то не влучив би, додав Кличко. Бо в мене швидка реакція.

Наголосив, що нікого не бив за межами рингу і дуже сподіваєся, що ніколи цього не станеться.

5 листопада 2021 року президенту-втікачу Вікторові Януковичу повідомили нову підозру - як керівнику організованої злочинної групи. До складу групи входили колишні високопосадовці МВС, СБУ та ЗСУ.

Всіх їх підозрюють у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів під час масових акцій протесту, які відбувалися у центрі Києва з 18 по 20 лютого 2014-го року.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів, як під час Майдану мало не побився з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі