понеділок, 20 вересня 2021 09:51

Кличко розповів про Зеленського на корпоративі Суркіса

Кличко розповів про Зеленського на корпоративі Суркіса
Кличко заявив, що був проєкт по дискредитації його "95 кварталом". Фото: @Vitaliy.Klychko

Мер Києва Віталій Кличко розповів про Володимира Зеленського, який виступав на корпоративі до дня народження власника футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса у листопаді 2018 року.

"Зеленський тоді був з Кошовим. Без зачіски така людина. Він намагався завжди наслідувати Кличка, виставляти його в такому неадекватному стані, ходив з поясом WBC, який ще потрібно заслужити.

Я кажу: "Ну, якщо Зеленський стане президентом, то ми знаємо наступного кандидата в мери Києва", - пожартував я, звертаючись до Кошового", - розповів Кличко в інтерв'ю LB.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр громад пів години говорив із Коломойським на футболі - ЗМІ

Мер Києва сказав, що словесної перепалки з Зеленським тоді в нього не було.

Також Кличко заявив, що був проєкт по дискредитації його "95 кварталом".

"Я жарти "95 кварталу" не сприймаю як жарти. Тому що я знаю і як-небудь в інтерв'ю тобі розповім докладніше, щоб зараз час не втрачати, що був проєкт із дискредитації Кличка "95 кварталом", - заявив мер Києва.

У травні в будинку, де мешкає Кличко, слідчі СБУ проводили обшуки в одній із квартир. Кличко заявив, що спочатку СБУ приходила до його помешкання.

В серпні мера Києва запрошували на засідання РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів про Зеленського на корпоративі Суркіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі