четвер, 14 липня 2011 10:33

Київську суддю можуть звільнити за бійку в нічному клубі Одеси

Київську суддю можуть звільнити за бійку в нічному клубі Одеси

Правоохоронні органи розслідують інцидент в одеському нічному клубі "Ібіца", де колишній депутат облради 24-річний Дмитро Чернушенко і його дружина, суддя з Києва Ольга К., побилися з охоронцями. Про це повідомляє радіо "Свобода" з посиланням на голову Вищої ради юстиції Володимира Колесніченка, пише Сегодня.

Чиновник запевнив, що ВРЮ "не втручається, щоб не впливати на слідство". "Неналежна поведінка суддів у вільний від роботи час може вважатися порушенням присяги. У повноваженнях Вищої ради юстиції давати правову оцінку такого роду вчинків. Я думаю, що поведінка судді, що порушує норми моралі, може стати приводом для звільнення", - заявив Колесніченко.

Нагадаємо, бійка сталася в ніч на 8 липня.

Молодий чоловік і його супутниця були напідпитку. Вони відмовилися пройти перевірку на металодетекторі, обов'язкову для всіх гостей клубу. Після бійки парочку затримали співробітники міліції, але незабаром відпустили, взявши пояснення. Чернушенко був депутатом облради V скликання (фракція Блоку Наталії Вітренко).

У міліції молодик пред'явив посвідчення співробітника парламентського комітету з боротьби з корупцією. Батько хлопця - Антон Чернушенко - голова Апеляційного суду столиці. Дівчина ж - суддя Деснянського райсуду Києва. Ніхто з охоронців не пред'явив претензій до мажорів. А в оперативне зведення МВС скандал так і не потрапив.

Зараз ви читаєте новину «Київську суддю можуть звільнити за бійку в нічному клубі Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі