понеділок, 19 листопада 2018 17:15

Кислі російські щі: Майкл Щур оцінив союз Медведчука-Бойка

Кислі російські щі: Майкл Щур оцінив союз Медведчука-Бойка
Журналіст Майкл Щур проаналізував повернення у політику кума Путіна Віктора Медведчука.

Союз кума Путіна Віктора Медвдечука з колишніми "регіоналами" нагадує "гнилі овочі, з яких українцям хочуть зварити бридкі та кислі російські щі". Про це розповів телеведучий Майкл Щур у своїй програмі.

"Бувало у вас таке? Купиш овочів, складеш їх десь у глибинах і забуваєш про них. А потім проходить місяць, другий, третій і вони потихеньку починають смердіти. Але тобі ліньки їх викидати. Аж потім якось відчиняєш холодильник, а в овочів вже 2 власні телеканали та своя політична партія", - йшлося у сюжеті.

"Бойко Фірташа та Льовочкіна об'єднався з Рабіновичем Медведчука та Шуфрича. І розколовся з Вілкулом Ахметова та Колеснікова. Я не хочу розбиратися у гнилих овочах. Але справа в тому, що з цих овочів нам хочуть зварити на виборах бридкі та кислі російські щі", - сказав Майкл Щур.

"Ось такі інгридієнти цієї кремлівської дієти. І для тих, хто давно не заглядав у холодильник з овочами, є погана новина. Так, кум Путіна Медведчук після багаторічної перерви вже офіційно повернувся у публічну політику", - сказано в сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого хоче бачити Путін у другому турі виборів президента України

Співголову фракції "Опоблоку", нардепа і колишнього "регіонала" Юрія Бойка висунули кандидатом у президенти. Про це повідомляє сайт партії "За життя", яку фактично очолює Віктор Медведчук.

Зараз ви читаєте новину «Кислі російські щі: Майкл Щур оцінив союз Медведчука-Бойка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі