вівторок, 09 липня 2013 12:04

Кількість чиновників у КМДА зросла на 37 осіб

Кількість чиновників у КМДА зросла на 37 осіб
Фото: dt.ua

В Київській міській державній адміністрації гранична чисельність працівників збільшилася на 37 осіб.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

Таке збільшення чисельності чиновників передбачено постановою Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба КМДА.

"Після торішньої оптимізації, структура КМДА має менше рівнів ієрархії, вона стала більш прозорою і гнучкою. Проте головною метою перетворень було ефективне виконання всіх функцій київської влади. В умовах збільшення кількості завдань, штат доведеться знову розширювати", - йдеться у повідомлені Пузанова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столична влада проведе соцдослідження з проблем київських сімей

За словами, заступника голови КМДА на київську адміністрацію покладено додаткові повноваження і функції у сфері екології та охорони природних ресурсів. Зокрема, Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА почне проводити моніторинг стану навколишнього середовища, здійснювати видачу дозволів на змішування та захоронення відходів, проводитиме екологічну експертизу проектів будівництва.

У КМДА нагадали, що деякі повноваження центральних органів виконавчої влади будуть передані місцевим державним адміністраціям згідно з указом президента України від 24 травня 2013 "Про заходи забезпечення здійснення місцевими державними адміністраціями виконавчої влади на відповідній території".


Перед цим київська влада повинна визначити перелік тих повноважень, які було б доцільно передати від центральних органів виконавчої влади місцевим державним адміністраціям . Також київська влада до 15 липня має запропонувати Кабінету міністрів механізм такої передачі повноважень.

Зараз ви читаєте новину «Кількість чиновників у КМДА зросла на 37 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі