четвер, 21 липня 2011 10:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кендзьор розповів, як "неадекватна" Тимошенко втратила у суді логіку

Кендзьор розповів, як "неадекватна" Тимошенко втратила у суді логіку

Поведінка лідера партії "Батьківщина", підсудної Юлії Тимошенко під час судових засідань у Печерському районному суді міста Києва є неадекватною і алогічною.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор.

"Може, для когось моє висловлювання буде дуже неприємним, але я скажу абсолютно відверто - на мою думку, поведінка Юлії Тимошенко у суді є просто неадекватною", - заявив Кендзьор.

За словами "нунсівця", які б претензії Тимошенко не мала до цього суду та головуючого у суді, існує відповідна процедура.

"Якщо ти законослухняна громадянка України, ти повинна підпорядкуватись цій процедурі", - зауважив нардеп.

"Дивна річ виходить: Юлія Володимирівна у знак протесту не встає, не звертається до суду, як належить, а її захисники і встають, і звертаються у відповідній формі. То що ж це виходить? - Юлія Володимирівна з її логікою протестує проти такого головуючого і такого суду, а її адвокати, яких вона найняла, шанують і поважають цей суд", - наголосив Кендзьор.

На його думку, виходить, що або Тимошенко не права, або її адвокати мали б зайняти таку ж позицію, як і їхня підзахисна, і виступати проти такого "несправедливого суду".

Як відомо, 18 липня суд частково задовольнив клопотання Юлії Тимошенко про допуск до участі у справі нових захисників. Зокрема, у допуску було відмовлено американським адвокатам Марку Фелдману і Роджеру Еноку. Натомість суддя прийняв рішення про допуск до участі у судовому процесі адвокатів Олександра Плахотнюка та Миколи Сірого.

Печерський районний суд також частково задовольнив клопотання захисту Тимошенко про надання часу для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи та оголосив перерву у судовому засіданні до 09:00 п'ятниці, 22 липня.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор розповів, як "неадекватна" Тимошенко втратила у суді логіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі