середа, 04 березня 2020 13:10

Кандидати відмовляються від посад у новому уряді

Кандидати відмовляються від посад у новому уряді
Міністр розвитку економіки Милованов відмовився йти в новий Кабмін. Фото: finclub.net

Олег Коростельов, Роман Жуковський і Тимофій Милованов відмовилися від посад у новому уряді.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

"[Кандидат на посаду глави уряду] Шмигаль на зустрічі з главами фракцій сказав, що Коростельов, Жуковський і Милованов відмовилися від запропонованих їм посад у його уряді. Це, відповідно, були кандидати на віцепрем'єра, міністрів економіки та АПК", - написав Гончаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет підтримав відставку Гончарука

Про відмови пише також "Українська правда".

"Милованов кілька хвилин тому сказав "ні". Жуковський за ніч теж відмовився. За кого голосувати, не ясно", - цитує видання співрозмовника зі "Слуги народу".

Представник фракції "Голос" Ярослав Железняк звернув увагу, що немає кандидатів на посади голів економічних відомств.

"Ми зараз не маємо кандидата ні на міністра економіки, ні на міністра аграрної політики, ні на віцепрем'єра з питань промисловості. Весь економічний блок відсутній. Ми входимо в економічну рецесію з новим урядом, у якому відсутній економічний блок", - сказав Железняк.

25 лютого в ЗМІ з'явилася інформація про можливу відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Згодом президент Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання ВР - його призначили на 4 березня. Очікується, що на позачерговому засіданні парламент розгляне кадрові зміни в уряді.

У вівторок увечері президент Володимир Зеленський зібрав фракцію "Слуги народу" на засідання. Там представив парламентаріям імена осіб, які можуть замінити деяких міністрів в уряді.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати відмовляються від посад у новому уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі