субота, 10 січня 2009 16:47

Як Литвин в червоних плавках купався в крижаній воді (ФОТО)
10

Не тільки в українській політиці, але і у всьому світі існує тенденція, коли відомі люди фотографуються без верхнього одягу. Як правило, це відбувається під час відпочинку або цілком сплановано. Наприклад, українські політики в одній білизні перед очима оточуючих люблять позувати взимку під час купання в ополонці. Декілька років тому такими побачили президента Віктора Ющенка і нинішнього голову його адміністрації Віктора Балогу.Нічоготакого тут немає - з голим торсом вже "світилися" прем"єр Росії Володимир Путін та президент США Барак Обама.

І ось вже двічі спікер українського парламенту Володимир Литвин також вирішив показати людям своє тіло. Вчора, він викупався в джерелі святої Анни під час поїздки в Тернопільську область. Відвідавши Почаївську лавру, помолившись разом зі своїми депутатами, випивши святої води та роздавши колядувальникам гроші, він відправився до джерела святої Анни. До речі, занурюється український політик в крижану воду тут не вперше. Купався він в цьому джерелі і на Трійцю. Тоді ж з ним мерзнув, як втім і вчора, його однопартієць Микола Ширшун. Тоді температура води в джерелі була +5 С. Цього разу набагато холодніше, але, судячи з фото, моржі отримали задоволення від купання.



VIP

Зараз ви читаєте новину «Як Литвин в червоних плавках купався в крижаній воді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі