середа, 04 грудня 2019 13:36

Кабмін призначив нового голову Інституту нацпам'яті – В'ятрович попередив про небезпеку

  Дробович – фахівець зі сучасних комунікацій, культуролог
Дробович – фахівець зі сучасних комунікацій, культуролог

Український інститут національної пам'яті очолив Антон Дробович.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 4 грудня, повідомив присутній там нардеп Олексій Гончаренко.

"Кабмін призначив Дробовича Антона головою Українського інституту національної пам'яті. Антон - доцент кафедри культурології Національного педагогічного університету імені Драгоманова", - написав Гончаренко у Telegram-каналі.

33-річний Дробович – фахівець зі сучасних комунікацій, культуролог. Керівник освітніх програм Меморіального центру Голокосту "Бабин Яр". Доцент Національного педагогічного університету ім. Драгоманова. Член правління Молодіжної асоціації релігієзнавців. Експерт з питань культури і освіти Інституту суспільно-економічних досліджень.

Попередній очільник ІНП Володимир В'ятрович назвав призначення неправильним рішенням.

"Антон Дробович - голова Українського інституту національної пам'яті. Чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці. Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В національній пам'яті може не лишитися місця для України та українців", - зазначив В'ятрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є загрози: що буде після звільнення В'ятровича

18 вересня голова Інституту нацпам'яті Володимир В'ятрович оголосив про завершення своєї каденції. 3 грудня він склав присягу народного депутата.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін призначив нового голову Інституту нацпам'яті – В'ятрович попередив про небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі