понеділок, 09 квітня 2012 13:46

Іващенка привезли до суду на "швидкій"

Іващенка привезли до суду на "швидкій"
У "швидкій" Валерій Іващенко їхав у супроводі конвою. Фото: lypa.te.ua

Колишнього т.в.о. міністра оборони України Валерія Іващенка доставили до будівлі Печерського райсуду Києва на Хрещатику в автомобілі швидкої допомоги, а не в автозаку.

Іващенко знаходився в машині "швидкої" у супроводі конвою, двох лікарів пенітенціарної служби, ще два лікарі були в кабіні водія.

Між тим, прес-служба Державної пенітенціарної служби України повідомила, що в понеділок вранці лікарі медико-санітарної частини Київського СІЗО провели медогляд Іващенка, за результатами якого констатували, що його стан здоров'я у порівнянні з результатами попереднього огляду не погіршився.

"Згідно з висновком лікарів, стан його здоров'я дозволяє брати участь у судовому засіданні", - зазначили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Іващенко поскаржився дипломатам, що у СІЗО його батько стає інвалідом

Після того як Іващенка на носилках занесли до приміщення суду, секретар суду розпорядився впустити до зали засідань лише адвокатів і прокурорів. Журналістам і родичам в зал засідань поки не дозволяють увійти.

Як повідомлялося раніше, Іващенка не було доставлено в понеділок вранці на засідання Печерського районного суду. Начальник конвою повідомив суду, що обвинувачений відмовився залишати СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Іващенка закликає припинити знущання та фізичне знищення екс-чиновника

У свою чергу адвокати Іващенка заявили журналістам, що конвой навмисно невірно інтерпретував ситуацію. "Іващенко не не захотів прибути до суду, а просто фізично через дуже погане самопочуття не може цього зробити", - сказав адвокат Борис Нечипоренко.

Зараз ви читаєте новину «Іващенка привезли до суду на "швидкій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі