середа, 02 грудня 2009 09:37

Інтерв"ю Олійника не сподобалось соратникам Тимошенко

Інтерв"ю Олійника не сподобалось соратникам Тимошенко

БЮТівець Володимир Яворівський заявив, що у блоці виявлений ще один провокатор.

Про це він написав на власному сайті, коментуючи заяву депутата БЮТ Святослава Олійника про те, що прем"єр Юлія Тимошенко є представницею Кремля і користується його підтримкою, повідомляє прес-служба депутата.

"В Блоці Юлії Тимошенко виявлено ще одного провокатора, який працює проти прем"єр-міністра та кандидата на пост президента Юлії Тимошенко", - сказав Яворівський.

Нагадаємо, що Олійник в інтерв"ю російській газеті "Комерсант" заявив, що Кремль підтримує Юлію Тимошенко як кандидата в президенти України.

"Усі відзначають, як російське ТБ досить позитивно висвітлює її діяльність. Отже, вона сприймається. Я не думаю, що Кремль підтримує Януковича. Янукович двічі не виправдав зроблених на нього ставок", - додав Олійник.

Тимошенко відстає за рейтингами від Януковича 

"Стиль управління Януковича, на мою думку, з минулого... Янукович консервативний, непластичний... Мене також не влаштовує його біографія, я не вважаю, що людина, яка мала у минулому факти, пов"язані з порушенням закону, гідна бути першою особою держави. Він уже лише цим дискредитуватиме державу", - вважає Олійник.

На його думку, Тимошенко відстає за рейтингами від Януковича лише через те, що лідеру "регіоналів" виборці по-людськи співчувають:

"Кожна третя людина сьогодні хвора на гіпертонічну хворобу серця, кожна четверта – на ішемічну хворобу... Серце болить тоді, коли людина вважає, що вона ображена зовнішнім середовищем. І Янукович теж ображений. Ось це і є основа психологічної симпатії: "Так, він не ідеальний, так, не дуже грамотний, так, судимий, але я – такий же".

Нинішній же президент Віктор Ющенко, за словами Олійника, у 2004 році приваблював багатьох людей, тому що "він претендував на те, що буде втілювати в життя національну ідею", – але "досвід показав, що це був обман".

Тимошенко ж, за словами Олійника, – прагматичний лідер, бо "вона вміє домовитися з Путіним, вона вміє домовитися в Європі, її скрізь чують і скрізь сприймають".

Зараз ви читаєте новину «Інтерв"ю Олійника не сподобалось соратникам Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі