вівторок, 26 квітня 2011 20:55

Інтерпол оголосив у розшук зятя Черновецького

Інтерпол оголосив у розшук зятя Черновецького

Зять мера Києва В'ячеслав Супруненко оголошений у міжнародний розшук по каналах Інтерполу за запитом Генеральної прокуратури. Про це повідомили в Департаменті зі зв'язків з громадськістю МВС України з посиланням на дані Робочого апарату Укрбюро Інтерполу.

За інформацією МВС, дані Супруненка внесені в оперативно-розшукові обліки Інтерполу категорії "червона картка".

"Генеральний секретаріат Інтерполу на своєму сайті в розділі "червоні картки" повідомляє інформацію про розшукуваних осіб, публічне оголошення даних яких є виключно ініціативою країни-ініціатора розшуку. У цьому ж розділі є застереження, що кількість осіб, дані яких опубліковані на сайті для публічного доступу, значно менше реальної кількості осіб, які розшукуються Інтерполом з метою арешту і екстрадиції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше перший заступник Генерального прокурора заявив, що стосовно голови фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького та Супруненко порушено кримінальну справу за розбій.

Він також обіцяв, що зять мера Києва буде оголошений у міжнародний розшук.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол оголосив у розшук зятя Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі