неділя, 12 січня 2014 12:30

Спецтема: Євромайдан-2013

"Іде страшна демонічна боротьба" - перше народне віче 2014-го року почалось з молитви

"Іде страшна демонічна боротьба" - перше народне віче 2014-го року почалось з молитви

У неділю, 12 січня, народне віче на Майдані традиційно почалось із молитви священників.

Один із отців привітав майдан, киян, та усіх українців, з Різдвом Христовим та нагадав слова Апостола Павла.

"Дорогі мої брати і сестри, нагадую вам сьогоднішнє апостольське читання. Апостол Павло каже, що боротьба ваша не проти влади, не проти князів земних, а проти князя піднебесного. Іде страшна демонічна боротьба. Нагадую ці слова апостола Павла, щоб не впадали у відчай", - сказав священник.

Він також нагадав про побиття журналістки Тетяни Чорновол і опозиціонера Юрія Луценка, та закликав усіх присутніх помолитись за їхнє здоров'я.

"Ми не можемо мовчати, що нівечать наших людей. Знівечили журналістку, Юрія Луценка. Я пропоную підняти молитву за всіх майданівців, що є в Україні. Милосердний Господи, пошли здоров'я, спасіння, довголіття, добробут болящим Юрію і усім, хто постраждав на майданах в усій нашій країні. Збережи їх Господи від наглої і несподіваної смерти, сохрани їх та ангельське воїнство їм на поміч пошли", - прочитав молитву церковник. У відповідь протестувальники повторювали за священником його слова.

Нагадаємо, сьогодні на народному віче опозиція має оголосити план дій на поточний місяць.

Зараз ви читаєте новину «"Іде страшна демонічна боротьба" - перше народне віче 2014-го року почалось з молитви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі