понеділок, 31 грудня 2012 17:02

Хорошковський працюватиме над своєю політичною кар'єрою – експерт

Хорошковський працюватиме над своєю політичною кар'єрою – експерт
Валерій Хорошковський. Фото: www.ukrgazeta.com

Валерій Хорошковський може розпочати власну політичну кар'єру, критикуючи новий уряд.

Про це на прес-конференції сказав політолог Володимир Фесенко.

Він зазначив, що однією з головних інтриг грудня 2012 року стало затвердження нового прем'єр-міністра та нового уряду.

"Затвердження Азарова відбулося, бо спрацювала зв'язка, яка існувала і раніше — це зв'язка Азаров-Клюєв, бо Клюєв має дуже сильний вплив у Верховній Раді. Крім того, саме він забезпечив формування нового виміру парламентської більшості — Партія регіонів і комуністи. Саме це забезпечило затвердження Азарова прем'єром", - підкреслив він.

Фесенко додав: "Потім почалася нова інтрига, пов'язана з тим, яким буде цей уряд. Одразу відбувся демарш Валерія Хорошковського, який так чи інакше мав піти у відставку, але він фактично дав знати, що не буде працювати в уряді Азарова"

Експерт переконаний, що після публічного оголошення своєї позиції, Хорошковський може розпочати власну політичну кар'єру.

" Це був публічний демарш, який зафіксував, що між цими людьми є серйозний конфлікт. Я думаю, що цей демарш засвідчив, що скоріш за все Валерій Хорошковський може розпочати власну громадську, політичну кар'єру та вже на певній дистанції від нинішньої влади, можливо в якості критика нового уряду. Ми побачимо ще, чи буде він в опозиції до Януковича, бо тут я не впевнений. Але думаю, що так чи інакше Хорошковський може себе проявити вже поза межами влади", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський працюватиме над своєю політичною кар'єрою – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі