вівторок, 14 лютого 2012 11:32

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

Хабар Забзалюка повністю реалізують і відправлять дітям з депресивних регіонів

Хабар Забзалюка повністю реалізують і відправлять дітям з депресивних регіонів

Партія "Батьківщина" планує здійснити моніторинг найбільш депресивних регіонів України, де найгірша ситуація із охороною здоров'я дітей. Для тамтешніх дитячих закладів й будуть придбані необхідні речі на півмільйона доларів, отриманих народним депутатом Романом Забзалюком як політичний хабар.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив віце-спікер ВР, бютівець Микола Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Рибаков пропонував хабар Забзалюку (АУДІО)

Зокрема, за словами парламентарія, немає ніякої таємниці, куди підуть гроші Забзалюка.

"Українці – специфічна нація, вони найбільше переживають за чужі гроші, і це добра риса. Ми ж виходимо з того, що це – крадені в українського народу гроші. Усі хабарі, які даються у парламенті, український народ недоотримує в інших сферах життя", - підкреслив Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк проігнорував погрозу Рибакова

Бютівець розповів, що в апараті партії "Батьківщина" є підрозділ, який працює із зверненнями громадян. Він наразі шукає майбутніх отримувачів грошей.

"Очевидно, це буде проект, який буде направлений на дітей, які сьогодні найбільше потерпають. Будуть вибрані найбільш депресивні регіони України в частині охорони здоров'я дітей. Для цих дитячих закладів будуть куплені необхідні речі. Самі гроші ми нікому не будемо віддавати. Якщо віддати їх, наприклад, чиновникам, то вони такий тендер організують, що від грошей нічого не залишиться", - зауважив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко: карати тільки Рибакова і Забзалюка - нечесно, відповісти мають 70 "тушок"

Томенко не боїться, що бютівців звинуватять у підкупі електорату напередодні виборів, адже виборча кампанія, на його думку, ще не почалась.

"Ми лише реалізовуємо проект допомоги дитячим закладам. Ми прозвітуємо за кожну копійку з витрачених 500 тисяч доларів. І не треба принижувати ціну депутата, який купується. Цінова політика у парламенті ніколи не була нижча півмільйона доларів за один мандат. Багато депутатів-перебіжчиків приходили до мене і казали, що не треба їх принижувати, бо дехто з них отримував навіть мільйон. Дехто з них навіть хизувався, що, коли йшов серед перших підтримувати більшість, то за це отримував ще більші гроші", - підсумував Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забзалюк просить ГПУ розібратися із підкупом депутатів

Зараз ви читаєте новину «Хабар Забзалюка повністю реалізують і відправлять дітям з депресивних регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі