субота, 04 серпня 2012 00:57

Гузар натякнув, що не варто вірити політичним "мойсеям"

Гузар натякнув, що не варто вірити політичним "мойсеям"
Любомир Гузар: Водять нас по пустелях люди. Фото: obozrevatel.com

Поки при владі в Україні перебувають політики, які переслідують в якості мети лише власне матеріальне збагачення, доти існуватимуть у нас проблеми.

Про це в ефірі 5 каналу заявив екс-глава Української греко-католицької церкви (УГКЦ) Любомир Гузар.

"Водять нас по пустелях люди. Але пам'ятаймо, що вибраний народ з Єгипту до обіцяної землі привів Господь Бог. І ті, хто йому повірив і слухав його, хто прийняв його святу волю, той прийшов і одержав обіцяну землю й тішився від цього", - зазначив Гузар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-глава УГКЦ не побачив різниці між владою та опозицією - обидві погано думають і багато говорять

"Той, хто провадить нас, і кому ми єдино можемо беззастережно повірити — це є Господ Бог і його свята воля", - додав єпископ УГКЦ.

У такому разі, за його словами, українці крок за кроком розвинуть "справжнє громадянство, в якому є і правда, і справедливість, і мир, і взаємна дружня розмова між владою і народом, людьми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада ризикує, протиставляючи україномовних та російськомовних - Гузар

"У такому середовищі можна будувати. А поки при владі ті, хто робить матеріальне лише для себе та своїх родин, на такому ґрунті тяжко щось робити. Мусить прийти певна зміна основних понять", - резюмував Гузар.

 

Зараз ви читаєте новину «Гузар натякнув, що не варто вірити політичним "мойсеям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі