пʼятниця, 10 червня 2011 12:33

Громадське телебачення дійде до ВР восени?

Громадське телебачення дійде до ВР восени?

Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, народний депутат України від фракції КПУ Олександр Голуб прогнозує, що законопроект про громадське телебачення розглядатимуть у парламенті вже восени поточного року.

Як повідомили у прес-службі Компартії, про це він сказав у коментарі УНН.

"Навряд чи законопроект про громадське телебачення встигне пройти всю процедуру підтримки комітетами до кінця цієї сесії. Скоріш за все, розгляду відповідного проекту закону варто чекати восени поточного року", - зауважив Голуб.

На думку народного депутата, уряд "трохи запізнився" зі схваленням відповідного документу, оскільки на розгляді у парламенті знаходиться вже 3 законопроекти на подібну тематику.

"Вже давно прийшов час для того, щоб ухвалити подібний закон, і загалом сьогодні в суспільстві є потреба створення громадського телебачення", - додав комуніст.

Нагадаємо, учора радник президента Ганна Герман зазначила, що найближчим часом законопроект про громадське телебачення подадуть до Верховної Ради.

Документ розробляла громадська рада при Адміністрації президента. Планується на базі громадського  УТ-1 зробити кероване громадською радою телебачення. До ради входитимуть 21 представник від різних організацій. Герман пообіцяла, що вони визначатимуть інформаційну політику телеканалу та громадського радіо.

Зараз ви читаєте новину «Громадське телебачення дійде до ВР восени?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі