вівторок, 19 грудня 2017 15:18

Гройсман розпорядився задіювати авіацію для приборкання негоди

Гройсман розпорядився задіювати авіацію для приборкання негоди
Фото: avia.dsns.gov.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій використовуватиме авіацію для контролю ситуації на дорогах країни через негоду.

Відповідне доручення дав прем'єр-міністр Володимир Гройсман на селекторній нараді у Вінниці.

"Я дав сьогодні доручення ДСНС за нормальних погодних умов застосовувати авіацію ДСНС, щоб розуміти, в яких частинах країни у нас є затори", - повідомив Гройсман.

Він наголосив на необхідності заздалегідь продумати альтернативні маршрути дорогами, по яких заборонено їхати. Відповідальними за розчищення доріг від снігу глава уряду назвав голів облдержадміністрацій.

"Якщо люди стоять у заторах, їдьте до людей і будьте з ними, поки не розблокуєте… Найголовніше – організуйте роботу так, щоб проблем у людей не було", - сказав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода на Новий рік

Через негоду в Україні залишилися без струму 147 населених пунктів. Український гідрометцентр оголосив штормове попередження на 19 грудня.

Через складні погодні умови у Києві суттєво ускладнений рух транспорту. На в'їздах до Києва із боку Борисполя та Бучі, по "варшавській трасі", у житомирському та одеському напрямку стоять кілометрові черги вантажівок у 2 ряди.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман розпорядився задіювати авіацію для приборкання негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі