понеділок, 21 січня 2019 16:26

Гриценко назбирав 10 млн на кампанію

Гриценко назбирав 10 млн на кампанію
Анатолій Гриценко запевняє, що прозвітує про кожну використану гривню.

Кандидат у президенти, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко назбирав 10 млн грн на кампанію. Про це він написав у Facebook.

Політик заявив, що назбирав гроші від партійців. Виборчий рахунок відкрив в одному з державних банків.

"Гроші зараз потрібні на рекламу (телебачення, радіо, преса, інтернет), агітаційну продукцію (газети, буклети), на оренду приміщень для зустрічей з людьми.

Рахунок виборчого фонду я вже відкрив. Партійці чотирьох партій, які підтримали моє висування, вже зробили свої внески, близько 10 мільйонів гривень, необхідні для першої рекламної хвилі й перших поїздок регіонами", - написав він.

Гриценко попросив надсилати гроші йому на рахунок.

"Обіцяю: кожна ваша гривня буде використана максимально ефективно і піде виключно на передбачену законом агітацію. Звітуватиму в ЦВК, НАЗК і перед вами", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль пішов до штабу Порошенка

18 січня Центральна виборча комісія зареєструвала ще 2 кандидатів у президенти - народного депутата Ольгу Богомолець і лідера партії "5.10" Геннадія Балашова.

Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019‑го. Документи на реєстрацію кандидатом у президенти можна подати до ЦВК до 3 лютого. Потрібно також внести грошову заставу у 2,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко назбирав 10 млн на кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі