понеділок, 23 січня 2012 14:08

Гриценко, Королевська та Катеринчук відчувають пастку в Угоді КОДу - політолог

Гриценко, Королевська та Катеринчук відчувають пастку в Угоді КОДу - політолог

Підписання лідерами трьох опозиційних партій - "Громадянської позиції", Української соціал-демократичної партії та Європейської партії України - власного Маніфесту солідарності свідчить про те, що ці політики не до кінця довіряють Угоді про спільні дії членів Комітету опору диктатурі (КОД).

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Віктор Небоженко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Опозиційна Угода: скинути Януковича і взяти більшість у Раді

"Гриценко, Королевська і Катеринчук, підписавши свій Маніфест солідарності, відчувають, що щось не так (з вищевказаною Угодою - ред.). Вони розуміють, що "Фронт змін" взаємодіє з владою. Тому будь-яке підписання документів з цією партією - пастка для опозиціонерів", - пояснив Небоженко.

За його словами, "Фронт змін" Арсенія Яценюка створює для себе політичні переваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко, Катеринчук і Королевська підписали свій Маніфест солідарності

"Його мажоритарників місцева адміністрація буде пропускати, а всіх інших - давити. Ось вам і результат вчорашньої домовленості на Софіївській площі. Люди розслабляться, думатимуть, що опозиційні партії будуть боротись за одного мажоритарника. Насправді такого не буде", - запевнив експерт .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери підписали документ про спільну бездіяльність - експерт

"Повірте, я цілком об'єктивно ставлюся до українських політиків, у мене немає плюсів і мінусів. Мені тільки шкода Тимошенко, тому що вона сидить у в'язниці. Краще б там чоловік сидів, ніж жінка", - додав Небоженко.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко, Королевська та Катеринчук відчувають пастку в Угоді КОДу - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі