понеділок, 10 грудня 2018 12:53

Гриценка підтримав один із кандидатів

Один із кандидатів у президенти, народний депутат і лідер громадянського руху "Хвиля" Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка як єдиного кандидата на посаду глави держави. Про це він заявив на спільній прес-конференції у понеділок.

 

"Маємо спільні принципи, спільне бачення того, що відбувається сьогодні, і розуміємо, що зробити завтра", - заявив Чумак.

"Коли я говорив про те, що буду висуватися на посаду президента, я точно давав усім слово, що якщо буду бачити, що моя діяльність може допомогти комусь більш рейтинговому політику, політику який із того самого табору, має спільни принципи і цінності, бачення обійняти цю посаду і змінити країну, дати поштовх, я зроблю те, що повинен зробити. Я підтримую цього політика", - сказав нардеп.

Обидві сили, "Хвиля" і "Громадянська позиція", вирішили "об'єднати зусилля".

"Треба об'єднувати зусилля і всіх інших наших партнерів. До нашого руху повинні приєднатися і пан Садовий, будемо дуже чекати. І пан Безсмертний. Сподіваюся, що прийме рішення Святослав Вакарчук", - продовжив Чумак.

Водночас, Гриценко заявив, що дві сили спільно підуть на президентські, парламентські і місцеві вибори.

Також Чумак керуватиме передвиборчим штабом Гриценка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кума Путіна пропонують обміняти на українських полонених

Раніше ЗМІ повідомляли, що лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук буде балотуватися у президенти. Нібито він заявить про рішення брати участь у президентських виборах наприкінці року.

Зараз ви читаєте новину «Гриценка підтримав один із кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі