середа, 14 грудня 2016 10:06

Горбатюка відсіяли з конкурсу на топ-посаду: аргумент абсурдний

Горбатюка відсіяли з конкурсу на топ-посаду: аргумент абсурдний
Фото: rbc.ua

Керівника Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка не допустили до конкурсу на посаду голови Державного бюро розслідувань через "відсутність стажу керівної роботи".

Про це заявив адвокат Віталій Титич в ефірі "5 каналу".

"Горбатюк відсіяний на кваліфікаційній стадії подання документів. На думку конкурсної комісії, він не відповідав вимогам. У нього нібито немає стажу керівної роботи", - сказав Титич.

Він наголосив, що на стадії подання разом із документами Горбатюк подав детальне обґрунтування досвіду керівної роботи. Він понад 12 років курує групи слідчих, іноді до 50 осіб.

Титич представляє інтереси Горбатюка. За його словами, до суду направили з цього приводу позов. Окрім того, комісія проігнорувала скаргу Горбатюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирають керівника бюро розслідувань

Державне бюро розслідувань - центральний орган виконавчої влади, який здійснюватиме правоохоронну діяльність з метою запобігання, виявлення, припинення, розкриття і розслідування злочинів, віднесених до його компетенції. Із 1 березня ДБР отримало повноваження розслідувати справи, які досі розслідувала прокуратура. Однак орган ще не запустили.

Зараз ви читаєте новину «Горбатюка відсіяли з конкурсу на топ-посаду: аргумент абсурдний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі