середа, 26 травня 2010 14:39

Горбаль чекає ефекту від приїзду Януковича

Горбаль чекає ефекту від приїзду Януковича
У підготовці засідання Ради регіонів, що відбудеться у четвер у Львові під головуванням президента України Віктора Януковича, є багато питань організаційного характеру.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

"Підготовка будь-якого візиту залежить від чіткості координації всіх служб. Питань організаційного характеру багато. Зокрема зустріч запрошених. Також змістовна частина: що треба порушити на цій зустрічі для того, щоб проведення цього заходу мало для міста і області надзвичайний ефект", - сказав він.

За словами голови Львівської ОДА, на засіданні будуть присутні представники бізнесу, які можуть поділитися своїм досвідом, набутим у інших регіонах. "Є інвестори, які до цього у нас не мали жодних бізнес-інтересів. Є і такі, що ні разу тут не були. Ми залучаємо наших найкращих екскурсоводів, щоб вони до наради показали місто, щоб ці люди хотіли сюди приїжджати все частіше. Адже тоді у них може виникнути бажання реалізувати тут певний проект", - зауважив Горбаль.

Говорячи про можливі акції протесту, губернатор поцікавився: "Ось "Свобода" кого буде пікетувати і закидувати яйцями? Свого колегу, голову обласної ради Олексія Кайду? Якщо хтось хоче нашкодити області з точки зору залучення інвестицій, це буде на совісті наших політиків, які несуть відповідальність за проведення акцій".

За його словами, президент прилітає до Львова в четвер вранці, провівши всі заходи, повертається назад.

Горбаль розказав, що увечері для учасників засідання буде проведена неформальна зустріч. "Неформально поспілкуємось, показавши, що виконавча влада і місцеве самоврядування з точки зору державних співпозицій є єдині. Таке спілкування ніколи не зашкодить. Я, чесно кажучи, не приділяв надзвичайної уваги меню. Для цього є відповідні служби. Але у Львові хороші кухарі, тому нам не буде соромно перед нашими гостями", - зазначив губернатор.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль чекає ефекту від приїзду Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі