понеділок, 02 березня 2020 11:47

Гончарук прокоментував свою відставку

Гончарук прокоментував свою відставку
Олексій Гончарук не писав заяву про відставку. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук відмовився коментувати інформацію про його ймовірну відставку на брифінгу 2 березня. Заявив, що заяву не писав. Про оновлення Кабміну теж не розповів.

"Я ніякі заяви станом на цю хвилину не писав. Також багато знаю, чув. Очевидно, що будуть консультації з президентом і з парламентом. Станом на цю хвилину нічого коментувати не хочу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада голосуватиме за відставку Гончарука - ЗМІ

Також не прокоментував, чи пов'язана інформація про відставку з Ігорем Коломойським.

"Не хотів би коментувати чутки й якісь особистості. Давайте більше про роботу. Ми завжди системно боролися з корупцією і не маємо жодного наміру зупинятися. У той же самий час маємо з повагою ставитися з українського бізнесу. УВ тому числі великого. Не віщати ярлики, не плодити зайві конфлікти. Хто цю інформацію поширює, той має її коментувати", -, сказав Гончарук.

Президент Володимир Зеленський скликає на 4 березня позачергове засідання Верховної Ради. Просить додати до порядку денного засідання питання про розгляд декількох проєктів законів, щодо Кабінету міністрів і заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів.

Верховна Рада затвердила уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука 29 серпня торік. У Кабміні працюють 3 віцепрем'єри та 16 міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук прокоментував свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі