понеділок, 08 жовтня 2012 11:31

Голуб: Підходи "комуністів" і "регіоналів" залишаються протилежними

Голуб: Підходи "комуністів" і "регіоналів" залишаються протилежними
Олександр Голуб: Жодних коаліцій в парламенті немає. Фото: svit24.net

У нинішньому парламенті ніяких коаліцій немає.

Про це сказав народний депутат від Компартії України Олександр Голуб.

"Буває тільки ситуативна більшість. Ми спостерігали не раз, коли Партія регіонів протягує через голосування антинародні реформи, використовуючи голоси "помаранчевих". І нагадаю, що комуністи з усіх принципових питань, що зачіпають інтереси народу, голосувала завжди проти позиції і законопроектів Партії регіонів", - заявив Голуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи вирішили, що забирають голоси у "Регіонів"

"Усім тим, хто сьогодні роздуває фальшиву тему про те, що, нібито, "комуністи співпрацюють з владою", я б радив тільки одне: загляньте на сайт Ради, подивіться результати голосування з принципових питань, і не ганьбіть, висмоктуючи з пальця фальшивки і провокаційні заяви", - додав він.

Крім того, за його словами, сьогодні "всім вже видно і зрозуміло", що "влада веде активну інформаційну війну проти комуністів, поки - на регіональному рівні, але думаю, що через тиждень це буде і на національному рівні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська політика сіра, тому у парламенті сидітимуть "політичні поліцаї" - політолог

"А якщо повернуться до старих угод КПУ і ПР, то потрібно розуміти два принципових моменти. По-перше, це було питання тактики: це угода запобігло підготовлюване угода між ПР і помаранчевими. По-друге, воно грунтувалося на конкретних зобов'язаннях ПР по цілому ряду принципових для Компартії питань. А саме: курс на Росію, входження до Митного союзу, дві державні мови, відмова від курсу на входження в НАТО. Як всім відомо, Партія регіонів не виконала переважну частину своїх зобов'язань і перед своїми виборцями, і перед КПУ", - заявив Голуб.

За його словами, сьогодні відверто протилежними залишаються підходи комуністів і регіоналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцопитування: 5% бар'єр подолають "Регіони", Об'єднана опозиція, "УДАР" і КПУ

"У політичній та економічній моделі країни, в питаннях катастрофічного для України співпраці з МВФ і СОТ, безперспективного та ірраціонального прагнення партії влади в ЄС, ігнорування важливих інтеграційних процесів на пострадянському просторі, дефашізація гуманітарної сфери всередині держави, забезпечення рівних мовних і культурних прав для всіх громадян країни, незалежно від їх національності ".

Зараз ви читаєте новину «Голуб: Підходи "комуністів" і "регіоналів" залишаються протилежними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі