четвер, 04 червня 2015 12:51

Головний лікар розповів про стан поранених під Мар'їнкою бійців

Головний лікар розповів про стан поранених під Мар'їнкою бійців
Фото: informator.su

У Дніпропетровськ доставили 20 поранених у боях за Мар'їнку, п'ятьох у важкому стані, передає кореспондент LB.ua з посиланням на слова головлікаря лікарні Сергія Риженка.

Два важко поранені у боях за Мар'їнку добровольці, яких учора доставили в лікарню ім.Мечникова у Дніпропетровську, живі. Їх оперували до ранку.

Риженко розповів, що загалом за добу до Дніпропетровська доставлено п'ятьох важко поранених. Відомі їхні імена: Юрій, Віталій, Андрій, Олексій, Сергій.

"У всіх мінно-вибухові поранення. Втрата ока, осколки в головному мозку, грудній клітці, животі, розбита нижня щелепа, придаткові пазухи носа, поранення шиї, плеча, кінцівок. Стан трьох украй важкий. Двоє з мозковими контузіями та акустичними травмами (оглухли). Притомні. Операції до ранку. Битва за життя ще триває", - повідомив Риженко.

Загалом у Дніпропетровськ вчора доставили 31 пораненого, з них 20 - після боїв у Мар'їнці. "Гелікоптерами у Дніпропетровськ евакуювали 20 бійців, які отримали поранення під час бойових дій у Мар'їнському районі: 5 до лікарні ім. Мечникова, 1 - у 16-ту лікарню, решту - у військовий шпиталь",- прокоментувала ситуацію радник губернатора Дніпропетровської області Тетяна Губа.

Нагадаємо, що нещодавно Юрій Бірюков озвучив втрати сил АТО за 3 червня.

Зараз ви читаєте новину «Головний лікар розповів про стан поранених під Мар'їнкою бійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі