середа, 01 лютого 2023 15:02

Голова СБУ про десятки обшуків за день: "Це тільки перший етап"

Голова СБУ про десятки обшуків за день: "Це тільки перший етап"
Голова СБУ Василь Малюк прокоментував проведення низки обшуків. Фото: Facebook.com/SecurSerUkraine

Проведення десятків обшуків у середу, 1 лютого – це тільки перший етап системної роботи.

На кожного злочинця, який має зухвалість шкодити Україні, особливо в умовах війни, одягнуть кайданки. Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк.

Сьогодні СБУ разом із колегами по силовому блоку проводить низку масштабних оперативно-слідчих заходів, направлених на боротьбу із внутрішнім ворогом, повідомили у відомстві.

Зі слів Малюка, йдеться про відпрацювання осіб, котрі своїми діями шкодять безпеці держави у різних сферах:

зрадників України і агентів російських спецслужб;

представників організованої злочинності;

посадовців, чиновників і корупціонерів, котрі підривають економіку країни і стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу тощо.

"Цього дня в рамках відкритих проваджень у різних регіонах України відбуваються десятки обшуків і вручення підозр фігурантам справ", – заявили в СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після низки обшуків Кабмін звільнив керівництво митниці – нардеп

"Ми виконуємо завдання, поставлене президентом України Володимиром Зеленським, і синхронно завдаємо глобального удару по внутрішньому ворогу", – сказав Малюк.

Це тільки перший етап комплексної і системної роботи, заявив.

"Й ми не плануємо зупинятися. Кожен злочинець, який має зухвалість шкодити Україні, особливо в умовах війни, повинен чітко усвідомити – ми вдягнемо кайданки йому на руки", – заявив голова СБУ.

Сьогодні Державне бюро розслідувань обшукало в.о. голови податкової служби Києва Оксану Датій. Виявили список бажань, серед яких: заробити мільйон доларів, соболина шуба та годинник Breguet.

Також у середу правоохоронці обшукали будинок олігарха Ігоря Коломойського. СБУ викрила масштабні схеми привласнення 40 млрд грн колишнім менеджментом Укрнафти та Укртатнафти.

Зараз ви читаєте новину «Голова СБУ про десятки обшуків за день: "Це тільки перший етап"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі