четвер, 29 липня 2010 10:54

Главу Бахчисарайської райради вигнали з ПР

Главу Бахчисарайської райради вигнали з ПР

Голова Бахчисарайської районної ради Криму Олександр Таряник виключений з лав Партії регіонів.

У коментарі агентству Е-Крым Таряник заявив, що зі свого боку не хотів би висловлювати які-небудь претензії до Партії регіонів напередодні майбутніх місцевих виборів.

За його словами, це абсолютно "нормальна ситуація", коли когось виключають з партії.

"Це справа партії. Можливо, в партії вважають, що я вносив розкол, може ще щось. Я не хочу питати, що партія не так зробила для мене, а запитати сам у себе, що я не так зробив для партії", - заявив він.

Крім того, найближчим часом Таряник планує скласти з себе повноваження голови Бахчисарайської райради, про що вже заявляв раніше. Він відзначив, що дане рішення пов'язане із звільненням Президентом України голови Бахчисарайської районної державної адміністрації Ільмі Умерова.

Таряник пояснив, що з главою РДА його пов'язувала найтісніша співпраця і після його звільнення він "не має морального права" залишатися на посаді.

"Справа в звичайнісінькій чесності. Це не протест по відношенню до Партії регіонів, але я не маю права бути на цій посаді", - заявив він.

Голова райради відзначив, що, перебуваючи на пенсії і маючи проблеми зі здоров'ям, відтепер має намір "займатися собою".

Крім того, Таряник повідомив, що рішенням політради Бахчисарайської районної організації Партії регіонів з лав партії була виключена заступник голови Бахчисарайської РДА Галина Пехарь.

Зараз ви читаєте новину «Главу Бахчисарайської райради вигнали з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі