пʼятниця, 10 вересня 2010 20:28

Глава греко-католицької церкви закликав українців піти на вибори

Глава греко-католицької церкви закликав українців піти на вибори

Глава Української греко-католицької церкви (УГКЦ) кардинал Любомир Гузар закликав громадян України не бути байдужими під час місцевих виборів.

"У нас багато байдужих людей, що стоять осторонь і спостерігають за тим, що ж станеться. Потрібно, щоб ті люди, у яких є принципи, включалися в політичний процес, були готові активно працювати, не були лінивими та байдужими, а включалися в політичний процес, оскільки від цього залежить майбутній розвиток"- сказав він на прес-конференції в п"ятницю у Львові.

Глава УГКЦ зазначив, що все, що відбувається до виборів і що відбудеться після них - "це перехідний процес", який вимагає, щоб люди не дали себе використати і залишилися вірними своїм переконанням.

"Від виборів до виборів я бачу поліпшення, але поки немає людей, які були б досконалими" - сказав Любомир Гузар.

Глава УГКЦ також сказав, що місію церкви на виборах бачить в тому, щоб спонукати людей цікавитися тим, що відбувається в державі, і реагувати на ці події.

Як повідомлялося, чергові місцеві вибори в Україні призначені на 31 жовтня.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Глава греко-католицької церкви закликав українців піти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі